» Főoldal » Világítástechnika » LED lámpa » LED fejlámpa
NTR LAMP79 5W CREE LED fejlámpa beépített 1200mAh Li-ion akku mozgásérzékelős kapcsolóval 
6.990 Ft
kosárba
Bruttó tömeg: 0.08kg
Mennyiségi egység: db

Raktár: 0 db, érdeklődjön

Garancia: 12 hónap

NTR LAMP79 5W CREE LED fejlámpa beépített 1200mAh Li-ion akku mozgásérzékelős kapcsolóval

Gyártó: NTR
Tipus: LAMP79
Gyártói cikkszám: 7870

Leírás:

Professzionális 5W CREE LED + 5W COB LED fejlámpa nagyon erős 500lm fénnyel, beépített 1200mAh Li-ion akkumulátorral, kézzel vezérelhető mozgásérzékelős kapcsoló funkcióval és vörös vészvilágító LED-del

- Ez a professzionális fejlámpa alkalmazható hegymászáshoz, túrázáshoz, barlangászáshoz, otthoni barkácsoláshoz, szereléshez, pincékben, padlásokon, kerékpározáshoz, szabadtéri rendezvényeken, stb.
- Az okos érzékelő funkció aktiválásához meg kell nyomni a felső gombot 5mp időtartamra, mely után elég a kezét 10-20cm-re a lámpa előtt elhúznia, amivel ki-, vagy bekapcsolhatja a lámpát, így ez a funkció alkalmazható, pl. autószereléshez, vagy olyan helyzetekben, amikor nem szeretnénk, hogy másokat megzavarjunk, például egy londoni hostel sokágyas szobájába éjjel belépve, nem fogják tolerálni, ha a mennyezeti villanyt kapcsolgatjuk, a mobiltelefonunk fénye pedig nem ad megfelelő fényt, illetve az egyik kezünkkel tartanunk is kell.
- Túltöltés elleni védelemnek köszönhetően, nem kell aggódnia az akkumulátor károsodása miatt, továbbá a Li-ion technológiának köszönhetően nincs memória effektus, ezért lámpáját bármkor használhatja, a hosszabb állások sem befolyásolják a töltöttségi szintet.
- Az 5 világítási módnak köszönhetően ez a professzionális fejlámpa nagyon praktikusan használható. A funkciókat a lámpa képes normál módban és okos módban is biztosítani: (főfény, mellékfény, főfény és mellékfény egyszerre, vörös fény, vörös villogó fény)
- A beépített 1200mAh Li-ion polymer akkumulátornak köszönhetően a lámpa a legnagyobb fényerő módban 160 percig képes világítani.
- A lámpa a fejpánton 60 fokos szögben állítható felfele és lefele irányban a különböző magasságú világítás beállításához.

Specifikáció:

- LED főfény: 5W CREE LED
- LED mellékfény: 5W COB LED (vörös és fehér mód is választható)
- Burkolat anyaga: ABS műanyag
- Fényerő: 500lm
- Ki- és bekapcsolási módok: normál nyomógomb, okos kapcsoló (aktiváláshoz nyomja meg és tartsa nyomva 5mp időtartamig az aktiváló gombot, deaktiválás esetén szintén nyomha meg és tartsa nyomva 5mp időtartamra)
- Világítási módok (normál kapcsolós módban és mozgásérzékelős kapcsolós módban)
- főfény
- mellékfény
- főfény és mellékfény egyszerre
- vörös fény
- vörös villogó fény
- Beépített akkumulátor: 1200mAh Li-ion polymer
- Töltő csatlakozó: microUSB aljzat
- Töltést jelző LED: töltés közben piros, feltöltéskor zöld
- Töltési idő: 1-2 óra
- Világítási idő a legerősebb fényerejű módban 160 perc (2,5 óra)
- Tanusítvény: CE
- Méretek (Szé x Ma x Mé): 60 x 45 x 35mm
- Nettó súly: 60g

A csomag tartalma:

- 1db NTR LAMP79 Professzionális okos fejlámpa
- 1db microUSB dugó - USB dugó töltő kábel

Áraink 27% ÁFA-t tartalmaznak.

© 2009-2024 NETRINO Informatikai Kft.