» Főoldal » Szórakoztató elektronika » Okosotthon » WiFi konnektor
Nedis WIFIP130FWT Intelligens WiFi okoskonnektor aljzat SmartLife appal távolról vezérelhető 
5.790 Ft
kosárba
Bruttó tömeg: 0.154kg
Mennyiségi egység: db

Raktáron: 7 db

Garancia: 12 hónap

Nedis WIFIP130FWT Intelligens WiFi okoskonnektor aljzat SmartLife appal távolról vezérelhető

Gyártó: Nedis
Gyártói cikkszám: WIFIP130FWT
EAN: 5412810293971

Leírás:

Intelligens WiFi okoskonnektor aljzat 10A 250V AC 2500W, Nedis SmartLife applikációval helyben, vagy akár távolról is vezérelhető

Vezéreljen sok elektromos berendezést távolról, egyszerűen ebbe a vezeték nélküli intelligens csatlakozóba dugva, és csatlakoztassa őket okostelefonhoz vagy táblagéphez egy 2,4GHz-es frekvencia tartományt támogató WiFi routeren keresztül.

Egyszerű beállítás
A csatlakoztatott berendezések és eszközök vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak egy intelligens csatlakozóra és a WiFi routerre. Intuitív alkalmazásunk segítségével a berendezések távolról automatikusan ki- és bekapcsolhatók. Akár olyan hangvezérlő rendszerekhez csatlakoztatva is működik, mint az Amazon Alexa és a Google Home.

Ütemezés és párosítás
Állítsa be a csatlakozón a berendezések bekapcsolásának ütemezését, vagy másokhoz csatlakoztatva őket hozzon létre hangulati jeleneteket, amelyek egyetlen parancsra vagy gombnyomásra aktiválhatók.

A Nedis SmartLife ismertetése
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő WiFi hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

Termékjellemzők:

- Egyszerű beállítás - közvetlenül a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatható
- Különálló termékként és más Nedis SmartLife termékekkel egyszerűen csatlakoztatva egyaránt használható
- Távoli és automatizált vezérlést tesz lehetővé - a berendezések ütemezéséhez és összekapcsolásához
- A hangvezérlés támogatása - az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatással összhangban

Specifikáció:

- Bemeneti csatlakozás: földelt EU dugvilla
- Kimeneti csatlakozás: földelt EU aljzat
- Vezeték nélküli technológia: WiFi (IEEE 802.11b/g/n 2,4GHz)
- WiFi frekvenciatartomány: 2412 - 2484MHz
- Maximális kimeneti áramerősség: 10A
- Maximális kimeneti teljesítmény: 2500W
- Bemeneti feszültség: 230V AC 50Hz
- Max. rádió adóteljesítmény: 16dBm
- Működési hőmérséklet: -10 és - 45 fok C között
- Méretek (Szé x Ma x Ho): 330 x 270 x 440mm
- Szín: fehér

Mobil applikáció távoli és helyi vezérléshez:

- Az alkalmazás elérhető: Android és iOS operációs rendszerekhez Nedis SmartLife néven
- Kompatibilis a SmartHome termékekkel: Nedis SmartLife applikációval

Nedis SmartLife applikációban elérhető funkciók az okos konnektor aljzathoz:

1. Nedis SmartLife applikáció letöltése Google Play áruházból (Android esetén), vagy AppStore-ból (iOS esetén)
2. Fiók létrehozása a Nedis SmarrtLife applikációban
3. E-mailben kapott 6 jegyű ellenőrző kód megadása a visszaigazoláshoz és a fiók aktiválásához
4. Kapcsolja be az okos kapcsolóaljzatot a bekapcsoló gomb segítségével
5. Kapcsolja ki az eszközt
6. Várjon 10 másodpercet, majd kapcsolja be az eszközt
7. Tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot 5 másodpercig, amíg a relé egy kattanó hangot ad és a piros LED kialszik
8. Ezután a LED fény zöldre változik és villogni kezd
9. Eszköz hozzáadása (jobb első sarokban + jel ikonra nyomva kiválasztható az okos konnektor (Smart Plug)
10. Csatlakozás a WiFi hálózatra. Fontos megjegyezni, hogy az okos csatlakozó aljzat kizárólag a 2,4GHz-es WiFi szabványokat támogatja, az 5GHz-es WiFi hálózatot nem.
10.1 Amennyiben a WiFi jelszóval védett, úgy a csatlakozáskor a meglévő WiFi hálózatunk jelszavát szükséges megadni, hogy az eszköz csatlakozni tudjon a WiFi hálózatra. A hálózat neve kijelzésre kerül, amennyiben a WiFi hálózatunk SSID nevének közzététele be van kapcsolva (alapértelmezett beállítás szerint az SSID hálózati név kijelzés aktív)
10.2 Amennyiben a WiFi hálózata 2,4GHz és 5GHz frekvenciát is támogat és a mobilkészülékével éppen az 5GHz-es frekvencián csatlakozik, úgy az applikáción belül a hálózat neve melletti nyíl ikonnal válthat a 2,4GHz-es hálózatra. Az applikáció megnyitja a mobilkészüléke WiFi beállításait, ahol a 2,4GHz-es hálózatának WiFi jelszavát megadva tud csatlakozni.
10.3 Amennyiben 2,4Ghz-es WiFi hálózathoz csatlakoztatta mobil készülékét, úgy az applikációban válassza ki a (2,4GHz-es) hálózati nevet (SSID), majd adja meg a WiFi jelszavát
11. A sikeres csatlakozást az eszköz úgy jelzi, hogy a villogó zöld LED ezután folyamatosan világít és az applikációban az (Eszköz hozzáadása sikeres) szöveg jelenik meg.
12. Ha csatlakoztatta az eszközt a mobilkészüléke segítségével (melyet a 2,4GHz-es frekvenciájú hálózaton végzett el), és amennyiben a routere támogatja a 2,4GHz-es és az 5GHz-es WiFi szabványt is, úgy az okos csatlakozó csatlakoztatását követően már átválthat mobil készülékén az 5GHz-es WiFi hálózatra, mert az eszköz már a routerrel kommunikál a 2,4GHz-es WiFi hálózaton és innentől az eszköz a mobil készülékén lévő applikációval távolról is elérhető.

FIGYELEM!

Beállítások törlése:

- Tartsa lenyomva 5 másodpercig az okos csatlakozó alzat kikapcsoló gombját, így az eszköz törli a beállításokat, és a csatlakoztatást újra el kell végezni a fent leírtak szerint!

Manuális ki és bekapcsolás, ha az okos csatlakozó csatlakoztatva van a routerhez a WiFi hálózaton:

- A manuális ki és bekapcsolást a nyomógomb rövid megnyomásával tudja elvégezni. Ha 5 másodpercig nyomva tartja a kapcsoló gombot, úgy a beállítások törlődnek és azt újra el kell végezni a fenti leírás alapján.

Okos csatlakozó áthelyezése WiFi hálózaton (fizikai helyiségen) belül:

- Amennyiben az okos csatlakozót kihúzza a konnektorból és kis idő múlva újra vissza dugja akár abba, akár egy másik konnektor aljzatba, úgy automatikusan csatlakozik a routeréhez és kikapcsolt (hálózati tápellátás nélküli) alapállapotban lesz, melyet a folyamatos zöld LED fény jelez. Ekkor az applikáció segítségével bekapcsolhatja a hálózati tápellátást az okos csatlakozó aljzaton. A hálózati tápellátás bekapcsolását manuálisan is elvégezheti az okos csatlakozó aljzaton lévő kapcsoló nyomógomb egyszeri rövid megnyomásával. Ekkor ügyeljen rá, hogy ne nyomja hosszan a nyomógombot, mert 5 másodperces nyomva tartás után az okos csatlakozó aljzatban beállított router kapcsolat törlésre kerül és azt újra be kell állítani a fenti leírás alapján.

Megjegyzés:

A WiFi csatlakozást a folyamatos zöld LED fény jelzi.
A hálózati feszültség alatt lévő állapotot narancssárga LED fény jelzi (az eszköz a narancssárga fényt a zöld és a piros LED színeiből keveri).

Nedis SmartLife applikációban elérhető funkciók:

- Ki/be kapcsolás
- Késleltetett kikapcsolás beállítás óra és perc megadásával
- Időzített ki/be kapcsolás ütemezés (hétfőtől vasárnapig tetszőleges időközönként állíthat be ki, vagy bekapcsolt időszakokat és akár napi, vagy heti ismétlődő beállításokat is megadhat)
- Amennyiben bekapcsolja a notification (értesítés) funkciót, úgy az applikáció minden ki- és bekapcsolt időszakról értesíti (A csatlakoztatott eszközök listája és csatlakozási ideje pedig nyomon követhető a Nedis SmartLife applikáció Profil -> Üzenetközpont -> Bulletin menüpontjában)

Áraink 27% ÁFA-t tartalmaznak.

© 2009-2022 NETRINO Informatikai Kft.