Híreink

2024-04-06
Legyen társa a nyárban az NTR CC01 Autós szivargyújtó dugós kompresszor!

Ahogy közeledik a nyár, és elérkeznek a hosszú autós utazások, nincs is jobb társ az úton, mint a NTR CC01 Autós szivargyújtó dugós kompresszor. Ez a kompakt és hatékony eszköz a gumiabroncsok gyors és könnyű felfújását teszi lehetővé, hogy Ön zavartalanul élvezhesse utazását, bármilyen körülmények

Kompakt méret, nagy teljesítmény

Bár kicsi mérete miatt könnyen elfér az autóban, ne tévesszen meg senkit a NTR CC01 kompresszor alacsony profillal rendelkező kialakítása. A 12V-os szivargyújtó dugóval együtt könnyen csatlakoztatható autójához, így bárhol és bármikor használható. A 90W-os teljesítményével és 18 Bar (260 PSI) nyomással ez a kis gép képes gyorsan és hatékonyan felfújni a gumiabroncsokat, legyenek azok autók, kerékpárok vagy akár labdák.

Sokoldalúság és kényelem
 
A NTR CC01 nemcsak a gumiabroncsok felfújására korlátozódik; azáltal, hogy különböző adapterekkel rendelkezik, számos egyéb felhasználási lehetőséget kínál. Például, ha biciklivel szeretne utazni, könnyedén felfújhatja a kerékpárgumikat, vagy akár a strandlabdákat is, hogy garantált legyen a szórakozás. Mindemellett a kompresszor könnyen hordozható, így bárhová magával viheti, akár hosszú hétvégés kirándulásra, akár csak a napi bevásárlások során.
 
Biztonság és hosszú élettartam
 
A NTR CC01 kompresszor fő célja az Ön biztonságának és kényelmének szolgálata. A túlmelegedés elleni védelemmel és az automatikus kikapcsolással rendelkezik, így Ön nyugodtan használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene. Emellett a magas minőségű anyagokból és alkatrészekből készült NTR CC01 hosszú élettartamot ígér, így hosszú távon is megbízható társa lehet az autós utazások során.
 
Most bruttó 3990 Ft áron megvásárolhatja!



< Vissza
© 2009-2024 NETRINO Informatikai Kft.